BESZÁLLÍTÓINK

ABB

Az ABB a világ egyik vezető vállalata, amely termékek és szolgáltatások széles választékát nyújta az energetika, valamint az automatizálás területén. A cégcsoport magyarországi vállala több mint 20 éve jött létre folyamatosan bővülő palettával.

A gyártó oldalát felkeresheti ITT!

SOURIAU

A francia alapítású Souriau a világon vezető szerepet tölt be a  szélsőséges környezeti viszonyokat jól tűrő csatlakozók gyártásában és forgalmazásában. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a termékek nyomonkövetésére, fejleszésére. Csatlakozói széles körben használatosak a hadiipar, a repülőgépgyártás, valamint az atomenergetika területein.

A gyártó oldalát felkeresheti ITT!

SIEMENS ZRT.

A több, mint 165 éves történetre visszatekintő Siemens egyike a világ vezető technológiai vállalatainak. Globális jelenléte közel kétszáz országra terjed ki.
1887-ben történt piacra lépése óta hazai vállalatai révén is jelentős mértékben járult hozzá az ország iparának, gazdaságának, infrastruktúrájának fejlődéséhez, modernizálásához.

E hosszú, immár három évszázadot átfogó cégtörténet állandó megújuláson, innováción alapul: a gyorsan változó, folytonosan fejlődő piaci igényeket nemcsak követi, hanem sok területen meghatározó szerepe van a kor kihívásaira válaszokat adó megoldások kialakításában.
A Siemens jelenleg több mint 2000 munkavállalót foglakoztat Magyarországon, három telephelyen.

 

A gyártó oldalát felkeresheti ITT!

KISSLING

A Kissling Gmbh 1945-ben kezdte működését, fő tevékenységként elektromos eszközök gyártására és értékesítésére koncentrálva. Mind a mai napig újabb és újabb speciális kapcsolókkal szolgálja ki az ipar igényeit.

A gyártó oldalát felkeresheti ITT!

ASSA ABLOY HUNGARY KFT.

.

A gyártó oldalát felkeresheti ITT!

ELTRA

ALSTOM

null

A gyártó oldalát felkeresheti ITT!